TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2019

Toimintavuonna 2019 yhdistys pyrkii edistämään Mälkiä-Kanavansuun alueen asumisviihtyvyyttä ja vaikuttaa kunnan ja valtion elimiin tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Tavoitteena on myös aktivoida asukkaita yhteistoimintaan.

 

Jäsenet

Yhdistyksen jäseniä ovat kaikki Mälkiän ja Kanavansuun asukkaat.

 

Yhteiskunnallinen toiminta

Asukasyhdistys jatkaa aktiivista toimintaa Lauritsalan alueraadissa. Asukasyhdistys toimii yhteistyössä Lappeenrannan kaupungin asukasyhteyshenkilön kanssa, sekä pitää yhteyttä kaupungin virka- ja luottamushenkilöihin. Asukasyhdistys antaa tarvittaessa lausuntoja ja tekee tarvittaessa aloitteita alueen ja asukkaiden viihtyvyyden ja turvallisuuden parantamiseksi.

 

Kyläavustaja

Asukasyhdistys jatkaa kylätalkkarin palkkaamista.  Kylätalkkari tekee töitä alueen asukkaille 10 euron tuntihinnalla . Summa maksetaan asukasyhdistykselle. Kylätalkkarin työn tilaamisesta on ohjeet asukasyhdistyksen kotisivuilla ja face book- sivulla.

 

Asukastila

Yhdistys vuokraa asukastilaa koulujen lukuvuoden aikana. Asukastilan käytöstä peritään vuokraa 10 euroa tunnilta. Neuvotteluja asukastilan jatkosta käydään edelleen.

 

Kokoukset

Helmi-maaliskuussa pidetään kevätkokous ja loka-marraskuussa syyskokous. Lisäksi hallitus kokoontuu tarpeen mukaan.

 

Tapahtumat

Yhdistys ja Pontuksen koulun vanhempainyhdistys yhdessä järjestävät talvitapahtuman helmikuussa.

Koulutusta halukkaille asukastoimijoille tarjotaan maalis-huhtikuun aikana teemoina homma helpoksi, säännöt selviksi, yhdistystoiminta, yhdistyslaki ja  tietosuoja-asetus tutuiksi.

Heinä- elokuussa yhdistyksen organisoimana esitetään draamakierros Saimaan kanavan historiasta Mälkiän suluilla yhdessä Lauritsala-seuran kanssa.

 

Löydät meidät myös Facebookista!

Kaakon Nettipalvelu Oy